Hondenfotografie

PRIVE WORKSHOP
AAN DE SLAG MET BEELDBEWERKING

Hondenfotografie

PROGRAMMA aan de slag met beeldbewerking

Als je de eerste keer Photoshop opent op je pc kan dit erg overweldigend zijn. Photoshop is zo een uitgebreid programma met enorm veel mogelijkheden dat je al gauw de bomen door het bos niet meer ziet! Op Youtube kan je veel gratis video’s bekijken over individuele functies in Photoshop maar het blijft moeilijk om van daaruit zelf je eigen workflow in de beeldbewerking op punt te krijgen. Een goede en gestructureerde workflow in de beeldbewerking kan je echter heel wat tijd en moeite besparen!

Samen verkennen we de wondere wereld van de beeldbewerking en maak ik je wegwijs in de verschillende mogelijkheden die er zijn om je foto’s op deze manier tot een hoger niveau te tillen.

 • Hoe stel ik mijn persoonlijke fotografieruimte in zodat ik de belangrijkste tools die ik regelmatig gebruik altijd bij de hand heb?
 • Introductie in het werken met lagen en maskers: nieuwe lagen maken, maskers correct gebruiken, maskers omkeren, uitknipmaskers maken.
 • Welke gereedschappen bestaan er om storende objecten weg te werken, de vacht van de hond proper te maken, leibanden weg te werken enz…
 • Hoe herken ik kleurzwemen in mijn foto en hoe kan ik ze makkelijk verwijderen?
 • Hoe kan ik verschillende foto’s met elkaar combineren om zo tot het perfecte beeld te komen?
 • Hoe maak ik mijn eigen actions en brushes?

TARIEVEN aan de slag met beeldbewerking

 • 250 euro voor een halve dag van 3 uur


Indien je geen Photoshop op je pc hebt installeer dan thuis een proefversie zodat we er meteen kunnen invliegen op de dag van de workshop zelf.

FAQ beeldbewerking

 • Wanneer kan de workshop ingepland worden?

  Deze workshop kan ingepland worden op een dag naar keuze van maandag tot zondag.

 • Waar is de studio van Hondermooi gelegen?

  Het adres is Nieuwstraat 9, 3212 Pellenberg. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur.

 • Mag ik eigen beeldmateriaal meenemen naar de workshop?

  Je kan eigen foto’s meenemen maar er is ook specifiek beeldmateriaal voorzien om mee aan de slag te gaan.

 • Kan ik als gevorderde ook een workshop beeldbewerking volgen?

  Indien je al ervaring hebt met beeldbewerking is het aan te raden om dit te combineren met de workshop “artistieke hondenfotografie buiten” of “de magic of storytelling”. In deze workshops leer je op een bepaalde manier fotograferen met de beeldbewerking in het achterhoofd om tot een optimaal resultaat te komen.

 • Wat neem ik mee naar de workshop?

  Laptop of PC met daarop de meest recente versie van Lightroom Classic en/of Photoshop geïnstalleerd. Indien je dit nog niet hebt kan je altijd een proefversie installeren.

 • Hoe kan ik een workshop reserveren?

  Dien hieronder je aanvraag in. Na ontvangst van het aanvraagformulier zal ik je via mail contacteren en enkele beschikbare data voorstellen.

  Na het vastleggen van een datum krijg je via mail de betalingsgegevens van een voorschot van 150 euro. Dit voorschot dient binnen de week betaald te worden om je plaatsje te reserveren.

Inschrijven workshop

Inschrijfformulier privéworkshop

Is dit nog niet helemaal wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op.
Toch liever een groepsworkshop? Bekijk het aanbod van de groepsworkshops.

Scroll naar boven