Mini Shoot Hondermooi

MINI SHOOT DAGEN

Mini Shoot Hondermooi

Mini fotoshoot dagen

27 juli – 28 juli – 10 augustus

Heb je geen budget voor een uitgebreide fotoshoot maar wil je toch graag een whondermooie foto van je huisdier om thuis aan de muur te hangen? Dan is een korte shoot de perfecte formule!

Ook voor pupjes of oudere honden is deze formule ideaal omdat ze vaak sneller moe worden.

Hoe werkt het? We gaan gedurende 20 minuten met je hond of kat aan de slag en proberen op een zo efficiënt mogelijke manier het beste uit je huisdier naar boven te halen.

Zelf mee poseren kan ook en als je meerder honden hebt die goed met elkaar overeen komen kan je ze allemaal meenemen!

Indien je hond over een goede basisgehoorzaamheid beschikt kunnen we in no time een gevarieerde reeks basisportretten maken!

Je hond hoeft geen uitgebreide commando’s te kennen maar het is wel erg belangrijk dat je fotomodel niet angstig is aangelegd en een trap op kan (of gedragen kan worden) aangezien de studio op de eerste verdieping is.

Heb je een hond of kat die erg angstig is? Boek dan geen mini shoot! Niet elke hond of kat is geschikt om te poseren in de studio en voor een mini shoot is het belangrijk dat de hond/kat zich snel op zijn gemak voelt zodat we er meteen kunnen invliegen. Neem hierover steeds een weldoordachte en verantwoorde beslissing waarbij het welzijn van je huisdier voorop staat!

Mini Shoot Hondermooi

TARIEVEN mini shoot dag

 • 150 euro
 • 1 hond of 1 kat
 • 1 achtergrondkleur naar keuze
 • Online keuzegalerij waar je zelf je favoriete foto’s uitkiest 

Inbegrepen in de prijs: voorbereiding en uitvoering van de fotoshoot, inclusief 3 digitale foto’s in hoge resolutie die zorgvuldig nabewerkt worden. Je ontvangt dezelfde 3  foto’s ook in lage resolutie met logo voor gebruik op sociale media.

 • Extra foto’s aankopen kan aan 35 euro per extra foto.
 • Mee poseren kan aan 25 euro per persoon die op de foto wil.
 • Extra huisdieren van eenzelfde gezin zijn welkom aan 25 euro per huisdier.
Mini Shoot Hondermooi

FAQ mini shoot

 • Waar is de studio van Hondermooi gelegen?

  Het adres is Nieuwstraat 9, 3212 Pellenberg. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur.

 • Moeten er speciale commando's voor de mini shoot gekend zijn?

  Je hond hoeft geen gehoorzaamheidsbrevet te hebben of allerlei trucjes te kennen maar het is erg helpend om tot een goed resultaat te komen als je hond even kan zitten en blijven.

  Voor een mini shoot is het belangrijk dat de hond zich snel op zijn gemak voelt zodat we er meteen kunnen invliegen. Denk je dat je hond langere tijd nodig heeft om te wennen dan boek je beter een uitgebreide shoot.

  Katten kennen doorgaans geen commando’s en dat is ook geen enkel probleem. Het belangrijkste is dat ze niet angstig aangelegd zijn.

 • Waar kan ik de achtergrondkleuren vinden?

  Bekijk de foto’s op de website of de Facebookpagina of Instagrampagina van Hondermooi en maak een screenshot van je favoriete achtergrondkleur. Moeite met kiezen uit het grote aanbod? Stuur me een fotootje van je huisdier en ik geef je graag advies!

 • Mogen we zelf de foto's kiezen?

  Na afloop van de shoot krijg je toegang tot een beveiligde galerij waar je alle geslaagde foto’s kan terugvinden. Hieruit mag je zelf je favoriete foto’s kiezen die nadien zorgvuldig zullen nabewerkt worden in Photoshop. Kwaliteit primeert over kwantiteit, er worden nooit onbewerkte foto’s afgeleverd!

 • Wanneer mag ik de galerij verwachten?

  De online keuzegalerij waar je zelf de leukste foto’s uitkiest mag je de dag na de mini shoot al in je mailbox verwachten!

 • Hoe kan ik een plaatsje reserveren?

  Vul hieronder het aanvraagformulier in  met alle belangrijke informatie over de hond/kat en je wensen zodat ik een goede inschatting kan maken wat haalbaar is.

  Selecteer je favoriete tijdsblok.

  Na het bevestigen van je tijdsblok krijg je via mail de betalingsgegevens van een voorschot van 50 euro. Dit voorschot dient binnen de week betaald te worden om je plaatsje te reserveren.

  Je ontvangt een voorbereidingsgids met alle info zodat je je perfect op de fotoshoot kan voorbereiden!

Aanvraagformulier Mini Shoot dag


Alle fotoshoots:

Scroll naar boven