privéworkshops fotografie
PRIVEWORKSHOPS
FOTOGRAFIE

Hondermooi biedt diverse privéworkshops fotografie aan voor wie graag wil leren op zijn eigen tempo. Alle privé workshops worden georganiseerd in de studio van Hondermooi in Pellenberg . Bezorg ons op voorhand voldoende informatie over je kennis niveau als je graag een privéworkshop wil boeken zodat we deze workshop zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten bij je wensen. Wil je met studiofotografie beginnen maar heb je geen idee welk materiaal je moet aanschaffen? Ben je al een ervaren studiofotograaf maar wil je meer leren over werken met honden of katten in de studio? Ga je liever buiten aan de slag met fotograferen maar krijg je niet het resultaat dat je voor ogen hebt? Of heb je altijd al willen leren hoe je je foto’s zo kan bewerken dat ze een echte “wow” factor hebben? In een privé workshop kan je met al je vragen en wensen terecht en wordt alles op je eigen tempo stap voor stap uitgelegd!

Privé workshop honden fotograferen in de studio

Voor beginnende fotografen die willen starten met studiofotografie of voor de gevorderde of professionele fotograaf die zich wil specialiseren in het werken met honden in de studio.

Prive workshop Honden fotograferen in de studio
Privé workshop Katten fotograferen in de studio

Privé workshop katten fotograferen in de studio

Voor beginnende fotografen die willen starten met studiofotografie of voor de gevorderde of professionele fotograaf die zich wil specialiseren in het werken met katten in de studio.

Privé workshop artistieke hondenfotografie buiten

Voor gevorderde of professionele fotografen die al manueel kunnen fotograferen en op een artistieke manier honden willen leren fotograferen in een natuurlijke omgeving.

Privé workshop Artistieke hondenfotografie buiten
Privé workshop Storytelling fotografie

Privé workshop the magic of storytelling

Voor gevorderde of professionele fotografen die al manueel kunnen fotograferen en meer willen leren over hoe ze in hun foto’s “a little bit of magic” kunnen toevoegen zodat ze net dat tikkeltje extra hebben!

Privé workshop manueel leren fotograferen

Voor beginnende fotografen die willen afstappen van de automatische stand en graag manueel willen leren fotograferen.

Manueel leren fotograferen
Aan de slag met beeldbwerking privé workshop

Privé workshop aan de slag met beeldbewerking

Voor beginnen fotografen die aan de slag willen met de beeldbewerkingsprogramma’s Lightroom en Photoshop.

Scroll naar boven