Kattenfotografie in de studio
PORTFOLIO
KATTEN STUDIO

Portfolio katten studio: Kijk en geniet!

Studiofotografie vind ik het allerleukste om te doen! Laat het maar regenen buiten of de stenen uit de grond vriezen! In de studio hoef je geen rekening te houden met de weersomstandigheden en kan je op elk uur van de dag de leukste foto’s maken. De kat bevindt zich in een veilige omgeving, er zijn geen andere dieren aanwezig waardoor er weinig afleiding is zodat je viervoeter zich helemaal op de fotoshoot kan concentreren.

Mijn handelsmerk is kleurrijke en speelse dierenfotografie en in de studio heb ik de mogelijkheid om me hier helemaal in te laten gaan. Met meer dan dertig achtergrondkleuren in de aanbieding is er voor elke kat wel een passend kleurtje te vinden. Laat je inspireren door de foto’s hieronder om te bekijken welke achtergrondkleur je voorkeur heeft! Kom je er niet uit? Bezorg me dan een fotootje van je kat, ik geef je graag kleurenadvies!

Als ik niet aan het fotograferen ben schuim ik graag brocante markten af op zoek naar allerlei vintage props die ik kan inzetten voor de fotoshoots in de studio. Zeteltjes in alle maten en kleuren, houten kratten, een vintage tv, een leuke oude snoepautomaat gevuld met koekjes, je zal ze regelmatig zien verschijnen in de foto’s hieronder! Natuurlijk zijn er ook kleurrijke strikjes in alle maten, kerstaccessoires, bandana’s en bloemenkransen. Houd je het liever sober? Ook dat is geen probleem in de studio. Met een mooie zwarte plexiplaat maak ik de mooiste reflectiefoto’s en heb je na de fotoshoot een uniek en tijdloos portret van topkwaliteit!

Ik wens je veel plezier en af en toe een glimlach tijdens het bekijken van mijn portfolio katten studio!

Scroll naar boven