PORTFOLIO
BUITEN

Portfolio buiten: Kijk en geniet!

Een fotoshoot buiten is ideaal voor alle baasjes die er van houden om hun hond geportretteerd te zien in een natuurlijke omgeving midden in het groen! Het is bovendien ook de ideale keuze als je een eerder angstige hond hebt en je twijfelt of die wel goed zal functioneren in een studio omgeving. Niet alle honden zijn immers geschikt om hun beste pootje voor te zetten in de studio. Buiten werk ik meestal met een telelens. Op die manier krijg ik niet alleen een mooie vage achtergrond in de foto’s maar houd ik tegelijkertijd ook voldoende afstand van de hond. Het is fijn voor de honden om hun persoonlijke ruimte te respecteren. Hierdoor komen ze sneller tot rust en zijn ze al gauw helemaal klaar om het topmodel in zichzelf naar boven te halen!

Heb jij een hond die het heerlijk vindt om te spelen en te rennen? Tijdens een buitenshoot kunnen we ook actiefoto’s maken! Zo komt de persoonlijkheid van je hond helemaal tot zijn recht!

De buitenshoots gaan altijd door op een locatie hier in de buurt. Ik ken de omgeving hier op mijn duimpje en weet dan ook perfect waar ik in elk seizoen het mooiste licht kan vinden. Als er een buitenshoot op de planning staat ga ik steeds op voorverkenning met mijn eigen hond Gaspard. Zo heb ik steeds een plan van aanpak in mijn hoofd nog voor de shoot begonnen is en kunnen we op een fijne en efficiënte manier van start gaan op het moment van de fotoshoot zelf.

Ik wens je veel plezier en af en toe een glimlach tijdens het bekijken van mijn portfolio buiten!

Scroll naar boven