Hondenfotografie

ALLE INFO
VOOR EEN WHONDERMOOIE STORYTELLINGSHOOT

Kinderfotografie

KINDERFOTOGRAFIE STORYTELLING

Voor alle ouders die een originele storytelling fotoshoot van hun kind wensen. Adembenemende foto’s die net dat tikkeltje meer hebben, beelden om bij weg te dromen en die je later nog jaren zal koesteren!

We werken zonder tijdsdruk en nemen alle tijd die nodig is om tot een goed eindresultaat te komen. Meestal volstaan +/- 45 à 60 minuten om het beste uit je kind naar boven te halen.

Deze fotoshoots kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Beschrijf in het aanvraagformulier je wensen zodat we een formule kunnen kiezen die het beste bij jullie wensen aansluit.

Indien we de shoot buiten doen zal deze gepland worden 1 uur voor zonsondergang om te kunnen werken met de beste lichtomstandigheden en zo een mooie sfeer te krijgen in de foto’s. De timing kan dus per seizoen verschillen, houd rekening met de leeftijd van je kind om een geschikte maand uit te kiezen. Ik bedenk een thema en zoek een geschikte locatie naargelang de leeftijd van het kind en jullie wensen.

Styling en outfit is voor deze shoots erg belangrijk. We bespreken dit samen op voorhand. Na het boeken van de shoot krijg je een voorbereidingsgids, zo zijn we optimaal voorbereid om er de dag zelf meteen in te vliegen!

Kattenfotografie

TARIEVEN storytelling fotoshoot

 • 299 euro
 • Een mooi locatie in de natuur afgestemd op het seizoen of een mooie locatie binnen naargelang het verhaal dat we gaan maken
 • Online keuzegalerij waar je zelf je favoriete foto’s uitkiest 
 • Geschikt voor 1 kind met of zonder huisdier of 2 kinderen zonder huisdier

Inbegrepen in de prijs: voorbereiding en uitvoering van de fotoshoot inclusief 5 digitale foto’s in hoge resolutie die zorgvuldige bewerkt worden. Je ontvangt dezelfde foto’s ook in lage resolutie met logo voor gebruik op sociale media.

 • Extra kind/huisdier 25 euro
 • Extra foto’s aankopen kan aan 35 euro per extra foto.
 • Familiefoto aan 25 euro/ extra persoon die mee poseert
Kinderfotografie

FAQ Kinderfotografie

 • Waar gaan de shoots door?

  De  shoots gaan door op een mooie locatie in de buurt van Lubbeek naargelang het seizoen of op een locatie binnen in het huis van Hondermooi.

 • Moeten er speciale commando’s voor de shoot gekend zijn als er een huisdier meekomt?

  Je huisdier hoeft geen gehoorzaamheidsbrevet te hebben of allerlei trucjes te kennen maar het is belangrijk dat hij graag in de nabijheid van het kind is en in staat is om op een bepaalde plaats eventjes te zitten en te blijven.

 • Mogen we zelf de foto’s kiezen?

  Na afloop van de shoot krijg je toegang tot een beveiligde galerij waar je alle geslaagde foto’s kan terugvinden. Hieruit mag je zelf je favoriete foto’s kiezen die nadien zorgvuldig zullen bewerkt worden in Photoshop. Kwaliteit primeert over kwantiteit, er worden nooit onbewerkte foto’s afgeleverd!

 • Wat mag ik doen met de foto's?
  Alle gekozen foto’s mag je gebruiken voor particuliere doeleinden. Concreet wil dit zeggen dat je
  • de hoge resolutiebestanden mag gebruiken om kwaliteitsvolle afdrukken te laten maken voor eigen gebruik
  • de lage resolutiebestanden met logo mag delen op je sociale media met naamsvermelding

  Hondermooi beheert haar eigen “pet agency” en kan licenties verlenen aan derden voor alle foto’s die tijdens een fotoshoot worden gemaakt. Concreet wil dit zeggen dat je fotomodel bijvoorbeeld op de cover van een magazine kan komen, in een boek, op een postkaart of kalender, getoond worden in een televisie uitzending enz.  Foto’s met personen erbij zullen nooit vrijgegeven worden zonder toestemming van de persoon in kwestie.

  Meer informatie over auteursrechten kan je hier vinden.

 • Wanneer zijn de eerstvolgende vrije plaatsen?

  Houd rekening met een wachttijd. Deze kan verschillend zijn naargelang het seizoen.

 • Ik moet van ver komen, waar kan ik logeren in de buurt en wat valt er nog te beleven?

  Lubbeek ligt in een prachtige groene omgeving met heel veel mogelijkheden om te wandelen. In het Lindenbos vind je ook een grote losloopzone voor honden.

  In de omgeving zijn er tal van plaatsen waar je welkom bent met je hond om te overnachten.

  De oude universiteitsstad Leuven ligt op 8 kilometer van Hondermooi. Hier kan je terecht in de vele cafés en restaurants om jezelf gastronomisch te verwennen.

  De afstand hoeft dus geen reden te zijn om niet voor een whondermooie shoot te gaan, je maakt er op deze manier gewoon een gezellig uitstap van!

 • Hoe kan ik een shoot reserveren?

  Vul hieronder het aanvraagformulier in met alle belangrijke informatie over je kind, het huisdier en je wensen zodat ik een goede inschatting kan maken wat haalbaar is.

  Na ontvangst hiervan zal ik je via mail contacteren en enkele beschikbare data voorstellen.

  Na het vastleggen van een datum krijg je via mail de betalingsgegevens van een voorschot van 100 euro. Dit voorschot dient binnen de week betaald te worden om je plaatsje te reserveren.

  Je ontvangt een voorbereidingsgids met alle info zodat je je perfect op de fotoshoot kan voorbereiden!

Aanvraagformulier Storytellingshoot


Alle fotoshoots:

Scroll naar boven