Kinderfotografie
KINDER
FOTOGRAFIE

Portfolio kinderfotografie: kijk en geniet!

In deze portfolio laten we onze fantasie de vrije loop en gaan we helemaal op in de leefwereld van de kinderen. Met storytelling proberen we in elke foto een klein verhaal te vertellen. Zo proberen we weg te blijven van geposeerde, traditionele foto’s en komen we tot unieke beelden met een sprookjesachtige sfeer!

Zowel mijn huis als tuin zet ik vaak in tijdens de storytelling shoots met kinderen. We wonen in een oude gerenoveerde boerderij waarvan we de authentieke elementen zoals de gewelfde plafonds zoveel mogelijk hebben behouden. Voor ik met fotografie begon had ik hier een stoffenwinkel. De stoffen zijn ondertussen verkocht en hebben plaats gemaakt voor een hele muur vintage blikken dozen met honden en katten. Een lust voor het oog en een uniek en origineel decor voor een fotoshoot dat je nergens anders zal terugvinden! In de woonruimte staat een prachtige gietijzeren trap, de bijkeuken is ingericht met vele vintage props in de tinten geel en zwart en ook de vintage slaapkamer waar er mooi zacht licht binnenvalt is een mooie setting voor een uniek verhaal.

Naast het fotograferen ben ik graag bezig in de tuin en ook deze is regelmatig het onderwerp voor een storytelling fotoshoot. Zo bouwden we speciaal een sprookjeshuisje voor kleine kinderen om een leuk verhaal te maken. Wanneer ze aankomen voor hun fotoshoot vertel ik hen dan dat er “ergens in de tuin een sprookjeshuisje staat”. Met veel enthousiasme gaan ze dan meteen op zoek naar het huisje en de sfeer voor de fotoshoot zit er meteen in!

In de omgeving zijn er vele velden te vinden waar elk seizoen weer iets anders staat, ook hier maken we regelmatig gebruik van om een mooi verhaal tot stand te brengen. Boek hier je fotoshoot als je een fan bent van deze stijl en er een unieke ervaring van wil maken!

Ik wens je veel plezier en af en toe een glimlach tijdens het bekijken van mijn portfolio kinderfotografie!

Scroll naar boven