Hondenfotografie
FOTOSHOOTS
Alle info over onze
whondermooie fotoshoots

Hieronder kan je alle info vinden over de verschillende formules voor whondermooie fotoshoots. Heb je een hond die niet angstig is maar snel afgeleid is buiten? Dan is een studioshoot misschien een goed idee! Houd je liever van foto’s met natuurlijk licht en denk je dat je hond beter buiten zijn beste pootje zal voorzetten? Dan is een buitenshoot de beste optie! Houd je van magische foto’s met een sprookjeachtige sfeer? Dan is een storytelling fotoshoot met je kinderen je op het lijf geschreven! Wil je als fokker graag een blijvende herinnering aan je nestje pups of kittens? Ga dan voor een nestjesshoot! Er is voor ieder wat wils op maat van je wensen en natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een cadeaubon te schenken aan een andere dierenliefhebber!

Moeite met kiezen?
Bekijk hieronder de gedetailleerde informatie van al onze fotoshoots om te kijken welke shoot het beste bij je past!

STUDIO

Voor wie houdt van een klassiek en tijdloos portret dat past in alle seizoenen, al dan niet met een speelse touch! Fotoshoots geschikt voor honden en katten die niet angstig aangelegd zijn en vlot een trap op kunnen lopen (of gedragen worden).

BUITEN

Voor wie zijn hond of kat graag laat vastleggen in een natuurlijke omgeving. Geschikt voor alle honden. Geschikt voor katten die gewend zijn aan een tuigje te lopen.

KINDER-FOTOGRAFIE

Voor wie houdt van iets unieks! Samen creëren we magische foto’s met een sprookjesachtige sfeer! Geschikt voor kinderen van 2 tot 10 jaar met of zonder huisdier.

NESTJES

Voor fokkers van pups of kittens die graag een bijzondere herinnering willen aan hun nestje.

CADEAUBON

Voor wie een andere dierenliefhebber met een origineel cadeau wil verrassen!

Scroll naar boven