Hondenfotografie
WORKSHOPS
FOTOGRAFIE
Ontwikkel jezelf als fotograaf

Workshop fotografie bij Hondermooi

Waarom een workshop fotografie volgen bij Hondermooi? Heb je een fotogenieke hond of kat in huis die je graag wil fotograferen maar werken je modellen niet echt mee? Heb je een trimsalon en wil je graag leuke voor en na foto’s voor je klanten maken? Ben je een fokker en wil je graag leren om leuke foto’s van je nestjes te maken? Ben je altijd al gek geweest op fotografie en wil je je verder specialiseren in het werken met dieren? Of ben je toe aan een carrière switch en heb je er altijd al van gedroomd om iets met dieren te gaan doen? Er zijn duizend en één goede redenen om je verder te verdiepen in huisdierenfotografie en het goede nieuws is dat iedereen het kan leren! Een flinke portie motivatie om nieuwe dingen te leren en vooral een heel groot hart voor dieren is de sleutel tot succes!

Op zoek naar de juiste workshop fotografie om je vaardigheden verder te ontwikkelen? Hondermooi biedt workshops hondenfotografie, kattenfotografie, storytelling en beeldbewerking aan. Investeer in jezelf en blijf je als fotograaf steeds verder ontwikkelen! Je kan zowel privéworkshops als groepsworkshops volgen voor beginners, gevorderden of professionele fotografen.

Privéworkshops

Voor wie graag op eigen tempo wil leren. De workshop wordt op maat uitgewerkt en sluit volledig aan bij je huidige kennisniveau.

Privéworkshop hondenfotografie Hondermooi
groepsworkshops hondenfotografie Hondermooi

Groepsworkshops

Voor wie graag in groep gezellig wil bijleren! We werken in kleine groepen zodat iedereen aan bod komt.

Je bent op zoek naar een workshop fotografie maar hebt moeite met kiezen?
Neem contact op en we vinden samen de formule die het beste bij je past! Meer lezen over de lesgever? Bekijk de biografie op de homepage.

Scroll naar boven