Hondenfotografie

Contacteer Hondermooi als je op zoek bent naar dé specialist in hondenfotografie, kattenfotografie of storytelling fotoshoots voor je kinderen. Ben je zelf fotograaf en wil je je verder verdiepen in het fotograferen van huisdieren in de studio of buiten? Hier ben je ook aan het juiste adres voor workshops hondenfotografie, kattenfotografie, storytelling en beeldbewerking. Met mijn geduld en achtergrond in het lesgeven help ik je graag verder om je huisdierenfotografie naar een hoger niveau te tillen. Deze workshops zijn er zowel voor beginnende, gevorderde als professionele fotografen. Ook voor commerciële fotografie opdrachten help ik je met plezier verder!

Neem een kijkje in één van de portfolio’s over hondenfotografie, kattenfotografie of storytelling om te bekijken welke fotoshoot of workshop het beste bij je wensen aansluit!

Contacteer Hondermooi

Fotografie An Smedts
Nieuwstraat 9
3212 Pellenberg
BELGIË

Hebt u nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven na het bekijken van de website? Aarzel niet me te contacteren via info@hondermooi.be en ik probeer je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden!

Voor je dagelijkse dosis dierenplezier kan je ons volgen op sociale media! Op Facebook en Instagram zetten we elke ochtend een whondermooi model in de spotlights! Benieuwd wat er zich achter de schermen afspeelt? In de stories op Instagram kan je leuke behind the scenes video’s vinden van de modellen die hier hun beste pootje zijn komen voorzetten. In de highlights worden er telkens enkele hoogtepunten voor jullie verzameld!

Wil je graag eens model komen staan tijdens een whondermooie workshop? Via de Facebook en Instagram pagina van Hondermooi worden er regelmatig modellenoproepen gedaan voor zowel privéworkshops als groepsworkshops. We zijn regelmatig op zoek naar zowel honden, katten als kinderen met hun huisdier! Aarzel niet om op deze oproepen te reageren als je een fotomodel in huis hebt dat graag eens model wil komen staan!