Hondenfotografie
PORTFOLIO
Een overzicht
van de portfolio’s

Portfolio: een overzicht

Hieronder kan je mijn portfolio terugvinden opgedeeld in 6 rubrieken:

Eerst kan je alle honden bewonderen die zijn langsgeweest voor een studioshoot. Vervolgens komen de katten aan de beurt! De border collie wijst je de weg naar alle fotoshoots die buiten hebben plaatsgevonden. Voor sprookjesachtige foto’s neem je best een kijkje in de portfolio kinderfotografie. Al het jong leven is ondergebracht in een aparte rubriek die je onder nestjes kan terugvinden. Tenslotte zie je een afzonderlijke portfolio van alle covers die ik reeds gemaakt heb voor WOEF magazine.

Deze indeling is soms kunstmatig omdat er natuurlijk ook heel wat baasjes met hun hond en kat tegelijk naar de studio komen. Er zal dus af en toe een kat verschijnen bij de studiofotografie van honden en een hond bij de studiofotografie van katten. De aandachtige kijker zal zien dat er af en toe ook andere diertjes verschijnen. Zo kwam er al eens een geit naar de studio van Hondermooi, maar ook papegaaien, kippen, konijnen en roofvogels vinden af en toe de weg naar hier.

Al deze portfolio’s bevatten mijn meest recente werk van de afgelopen twee jaar.

Bij studiofotografie honden en katten zal je af en toe een video kunnen bekijken waar je de behind the scenes kan terugvinden van deze fotoshoot. Dit staat aangegeven op de foto. Door hierop te klikken zal de video afspelen en krijg je een unieke blik achter de schermen hoe de foto’s tot stand zijn gekomen. Kan je maar niet geloven dat er tien shelties op 1 foto staan zonder dat hier Photoshop aan te pas gekomen is? Het kan! Bekijk hoe we het klaargespeeld hebben door te klikken op hun groepsfoto. Ellen Callebout van De Verhulstjes bracht met haar twee honden ook al een bezoekje aan de studio van Hondermooi. Door verder te klikken op deze foto kan je haar reactie op het eindresultaat zien!