Hondenfotografie

ALLE INFO VOOR HET BESTELLEN VAN EEN CADEAUBON

Hondenfotografie kattenfotografie

Cadeaubon bestellen

Wil jij een andere hondenliefhebber met een origineel cadeautje verrassen? Dan kan je een cadeaubon bestellen! De gelukkige ontvanger kiest zelf welke formule het beste voor hem/haar past!

Je kan de cadeaubon zowel gebruiken voor een fotoshoot als voor een workshop.

De cadeaubon blijft een heel jaar geldig!

Cadeaubonnen kunnen besteld worden vanaf 100 euro.
Geef echter niet zomaar aan eender wie een cadeaubon als geschenk!

Bedenk eerst of de ontvanger hier zelf ook echt blij mee zal zijn. Een geslaagde fotoshoot is altijd het resultaat van teamwork dus het is belangrijk dat het baasje met veel plezier aan de shoot wil meewerken. Bedenk ook of het huisdier van de persoon aan wie je de bon wil geven geschikt is om op fotoshoot te komen. Heel angstige dieren doe je namelijk geen plezier met een fotoshoot en sommige dieren blijven nu eenmaal liever gezellig thuis in plaats van op foto avontuur te gaan! Het welzijn van het dier is altijd het belangrijkste! Tenslotte is het goed om weten dat er doorgaans een wachttijd is voor de fotoshoot of workshop kan ingepland worden. Als je weet dat bovenstaande zaken geen probleem zijn voor de ontvanger dan kan je er zeker van zijn dat een cadeaubon van Hondermooi een super geschenk is!

Een cadeaubon kan zowel digitaal als via de post verzonden worden. Houd er rekening mee wanneer je de cadeaubon via de post laat verzenden dat het wat langer zal duren dan wanneer je kiest voor de digitale versie.

Vul hieronder het bestelformulier in. We contacteren je zo snel mogelijk na het ontvangen van je aanvraag.

Bestelformulier cadeaubon

Cadeaubon

Alle fotoshoots:

Scroll naar boven