Hondenfotografie

ALLE INFO VOOR HET BESTELLEN VAN EEN CADEAUBON

Hondenfotografie kattenfotografie

Cadeaubon bestellen

Wil jij een andere hondenliefhebber met een origineel cadeautje verrassen? Dan kan je een cadeaubon bestellen! De gelukkige ontvanger kiest zelf welke formule het beste voor hem/haar past!

Je bezorgt het baasje niet alleen enkele prachtige herinneringen om nadien te koesteren maar ook een unieke en leuke ervaring tijdens de shoot zelf!

Bijzondere wensen? Contacteer Hondermooi!

Cadeaubonnen kunnen besteld worden vanaf 100 euro.

Geef echter niet zomaar aan éénder wie een cadeaubon als geschenk!
Bedenk eerst of de ontvanger hier zelf ook echt blij mee zal zijn. Een geslaagde fotoshoot is altijd het resultaat van teamwork dus het is belangrijk dat het baasje met veel plezier aan de shoot wil meewerken. Bedenk ook of het huisdier van de persoon aan wie je de bon wil geven geschikt is om op fotoshoot te komen. Heel angstige dieren doe je namelijk geen plezier met een fotoshoot en sommige dieren blijven nu eenmaal liever gezellig thuis in plaats van op foto avontuur te gaan! Het welzijn van het dier is altijd het belangrijkste! Tenslotte is het goed om weten dat er doorgaans een wachttijd is voor de fotoshoot of workshop kan ingepland worden. Als je weet dat bovenstaande zaken geen probleem zijn voor de ontvanger dan kan je er zeker van zijn dat een cadeaubon van Hondermooi een super geschenk is!

Een cadeaubon kan zowel digitaal als via de post verzonden worden. Houd er rekening mee wanneer je de cadeaubon via de post laat verzenden dat het wat langer zal duren dan wanneer je kiest voor de digitale versie.

Vul hieronder het bestelformulier in. We contacteren je zo snel mogelijk na het ontvangen van je aanvraag.

Bestelformulier cadeaubon


Bea Evertse
Bea Evertse
2022-08-07
aanbevolen
Een fotoshoot bij Ann... We waren direct van haar in de ban. Met haar rust wist ze Yumi snel te overtuigen, Lyca en Tarco waren sws te buigen. Heel professioneel gaat ze te werk, Maar in tijd wordt er niet beperkt. Mooi om te zien hoe ze houdt van fotograferen. En jouw huisdier op zijn best laat accentueren. Wij zijn superblij met de foto's van onze oudste en jongste boef ❤️❤️❤️ In het maandeijkse brok hondenplezier de "WOEF". Rudi, Bea Lyca, Yumi en Tarco x
Eva Spriet
Eva Spriet
2022-08-05
aanbevolen
Voor de tweede keer bij An geweest, dit keer met drie pupjes. Zóveel geduld, zóveel kennis en zóveel liefde voor het vak én de diertjes, daarvoor rijden we met plezier zover, we komen nog terug! Eva, Justine & Camille Élouise, Juliette & Olivia
Sam Vrbst
Sam Vrbst
2022-08-04
aanbevolen
Het was meer dan fantastisch. Voor de allereerste keer onze Britse korthaar mee op verplaatsing in een bos. Samen met onze twee teckels werd het een ervaring op zich. An deed dit met de nodige professionaliteit en liet duidelijk blijken dat ze alle kneepjes van het vak kent. Wij zijn enorm blij met het resultaat, een echte aanrader voor iedereen!
Michelle Hermans
Michelle Hermans
2022-07-26
aanbevolen
Vandaag deden we een super leuke fotoshoot met onze twee keeshonden bij Hondermooi! Een mooi resultaat, er werd op een rustige manier gewerkt, zeer vriendelijke fotografe met een hart voor alle diertjes 🐶🤍
Isabelle Van den Abbeel
Isabelle Van den Abbeel
2022-07-18
aanbevolen
Een fotoshoot gedaan buiten met onze hond Lexie. An doet dat fantastisch; ze stelt ons en de hond op het gemak. Ze kan perfect de aandacht trekken van onze hond. Het resultaat van de foto's is prachtig! Heel blij met onze keuze om op An van Hondermooi beroep te doen!
Fanny Janssens
Fanny Janssens
2022-07-11
aanbevolen
De fotoshoot met An was een onvergetelijke ervaring! Jax en Niño zijn beide heel gevoelige hondjes, Jax zelfs een beetje een angsthaas als het op nieuwe mensen en situaties aankomt … maar An nam rustig de tijd om de hondjes te laten wennen aan de nieuwe omgeving, de flits, het poseren … resultaat: heel veel kusjes voor An van Jax en prachtige foto’s van mijn 2 kleine hartedieven!! ❤️ Bedankt An, niet enkel voor de wondermooie foto’s maar ook om honden zo goed aan te voelen/lezen, met de nodige rustmomenten! Én het is mooi om te zien hoe gepassioneerd je bent met je job! ❤️🐾
Amber Maes
Amber Maes
2022-07-04
aanbevolen
Mijn dwergpincher Rozie vindt nieuwe mensen en omgevingen heel spannend. An heeft Rozie de tijd gegeven om even rond te snuffelen en rustig te worden. Als Rozie zich ergens niet comfortabel bij voelde, was dit geen enkel probleem. De shoot is heel aangenaam verlopen met als resultaat prachtige foto’s. Bij An staat de hond centraal en dit is heel mooi.
Laura Machiels
Laura Machiels
2022-05-24
aanbevolen
Met mijn oudste (16j) en mijn york voor de eerste keer naar een fotograaf. Goede tips & tricks voor de perfecte foto en om de hondjes op hun gemak te stellen! Top ervaring!
Hilde Weustenraad
Hilde Weustenraad
2022-05-24
aanbevolen
Met 3 border collie’s naar de fotoshoot. Een uitdaging maar wat een resultaat! Mijn verwachtingen werden helemaal ingelost. Een enthousiaste, vakkundige fotografe die heel veel over heeft voor een mooie foto.
Babs DL
Babs DL
2022-05-15
aanbevolen
Wanneer eindelijk het moment daar is voor uw fotoshoot en je op voorhand berichtjes krijgt dat het uur afhankelijk is van het licht (door het weer) en de locatie afhankelijk is van de kleur van uw hond, waren mijn verwachtingen hoog....ik kan u verzekeren dat deze helemaal ingelost werden! Nesta was helemaal op haar gemak en het resultaat is prachtig! Absoluut fan! 👌🐾😍

Alle fotoshoots: