ZAKELIJK PORTFOLIO
BEDRIJVEN EN OVERHEDEN

Hieronder kan je een deel van mijn zakelijk portfolio terugvinden voor bedrijven en overheden. Zoek jij als bedrijf een professionele fotograaf om een concept met dieren vorm te geven? Hondermooi denkt graag met je mee om samen met jullie tot een uniek concept te komen.

Voor WOEF magazine maak ik sinds 2018 elke maand een mooie cover en de Verhulstjes brachten voor hun TV programma een bezoekje aan de studio met hun honden Leo en Marcel. Voor het programma “Het perfecte Plaatje” was ik als expert en gastjurylid te gast om enkele BV’s de wondere wereld van de hondenfotografie te helpen verkennen. Ook werkte ik al verschillende keren samen met het Belgisch centrum voor Geleidehonden om foto’s te maken voor hun dopjesactie, website en wagens.

Villa Samson deed al enkele keren een beroep op Hondermooi voor het maken van een mooie promo kalender. Voor de stad Hasselt maakte ik een uniek reclamebeeld voor hun project “Ambassadogs” om inwoners te sensibiliseren om hondenpoep op te ruimen. Ook diverse trimsalons, fokkers, dierengedragstherapeuten en dierenartsenpraktijken deden reeds een beroep op Hondermooi om unieke beelden te maken voor hun website en sociale media kanalen.

Vraag hieronder je offerte aan, ik luister graag naar jullie wensen!

Samenwerkingen & opdrachtgevers

Het Perfecte Plaatje op Play4

Als expert en gastjurylid mocht ik voor dit TV programma enkele BV’s inwijden in de wondere wereld van de hondenfotografie!

Belgisch centrum voor geleidehonden

Samen met het BCG zorgden we voor mooie marketingbeelden van hun geleidehonden voor de dopjesactie, website, banners, wagens die de dopjes gaan ophalen enz….

zakelijk portfolio bedrijven en overheden De Verhulstjes, Play 4 en WOEF

“De Verhulstjes” op bezoek bij Hondermooi

De Verhulstjes gingen op uitstap naar Hondermooi voor een fotoshoot met Leo en Marcel. De uitstap kan je bekijken op Play 4 en de reportage is terug te vinden in WOEF magazine.

Villa Samson

In Villa Samson kunnen gehospitaliseerde patiënten genieten van een moment met hun trouwe huisdier. Voor deze kalender hebben we de huisdieren van (ex)patiënten in de bloemetjes gezet!

Zakelijk portfolio bedrijven en overheden villa samson
zakelijk portfolio bedrijven en overheden ambassadog

AmbassaDOG Stad Hasselt

De Stad Hasselt wil haar inwoners sensibiliseren om hondenpoep op te ruimen en riep daarom teckel Marie uit tot AmbassaDOG. Zij mocht een bezoekje brengen aan de studio van Hondermooi om een mooi reclamebeeld te maken dat elke hondenliefhebber in Hasselt ongetwijfeld al heeft opgemerkt!

Covers WOEF magazine

Sinds 2018 maak ik met veel liefde elke maand een cover voor het allerleukste hondenmagazine van België: WOEF magazine!

Een aparte portfolio van alle covers kan je hier vinden

zakelijk portfolio bedrijven en overheden WOEF magazine
Zakelijk portfolio bedrijven en overheden trimsalons

Trimsalons, fokkers, dierenartsenpraktijken & dierentherapeuten

Verschillende trimsalsons, fokkers en dierenartsenpraktijken deden reeds een beroep op Hondermooi om originele beelden te maken voor hun website en sociale media.

Scroll naar boven