Hondenfotografie
COVERS
WOEF

Covers WOEF: het perfecte leesvoer voor elke hondenliefhebber!

Sinds oktober 2018 maak ik elke maand een kleurrijke coverfoto voor WOEF magazine. Dit is sinds 1964 het meest gelezen hondenmagazine! Ondertussen maakte ik al meer dan vijftig covers voor dit magazine! Door deze bijzondere opdracht heb ik de kans om kennis te maken en te werken met heel veel uiteenlopende rassen. Hierdoor kan ik voor elke shoot de uitdaging aangaan om het beste uit elk ras naar boven te halen!

Elk coverhond verdient hier een ereplaatsje aan de muur. Wie een fotoshoot boekt in de studio kan de uitgebreide wall of fame hier komen bewonderen. In de studio zijn alle magazines aanwezig, wie even rustig wil snuisteren of zich graag laat inspireren kan zich in de zetel met het nodige leesvoer installeren.

Via de Facebookpagina en Instagrampagina van Hondermooi doen we elke maand een oproep voor het ras dat in het volgende magazine in de kijker zal staan. Houd dit dus zeker in de gaten, wie weet wordt jouw hond WOEF’s next topmodel!

Bekijk hieronder alle rassen die hun beste pootje reeds zijn komen voorzetten tijdens een covershoot en allemaal een ereplaatsje hebben gekregen aan de wall of fame!

Scroll naar boven