Vintage blikken

Zoals je in mijn studio portfolio kan zien ben ik een grote fan van mooie vintage props. Als ik niet aan het shooten ben kan je me steevast vinden op een rommelmarkt op zoek naar leuke nieuwe props die ik voor de fotoshoots kan gebruiken. Zo heb ik ondertussen een hele collectie vintage blikken met honden en katten bij elkaar verzameld die iedereen die hier op shoot komt bij aankomst meteen kan bewonderen.

Voor ik met hondenfotografie van start ging had ik een eigen stoffen en fourniturenwinkel aan huis en ook toen organiseerde ik reeds allerlei creatieve workshops die met handwerk te maken hadden. De tijd dat ik al mijn kleding zelf maakte is helaas voorbij, voor dierenfotografie primeert vaak toch eerder een praktische boven een esthetische outfit 😉 Maar  wil je weten waar mijn passie voor kleurrijke achtergronden vandaan komt kan dit artikel lezen over mijn vorige onderneming en zal zien dat dit een invloed heeft op mijn huidige werk! 

Als je hier op studioshoot komt passeer je eerst langs mijn vroegere “winkel”. De rekken met kleurrijke stoffen zijn verdwenen maar hebben plaats gemaakt voor een prachtige collectie vintage blikken dozen met honden en katten. Het is leuk om te zien hoe mensen vaak op zoek gaan of hun eigen ras ook ergens in de collectie voorkomt.

Heb jij thuis nog ergens een oude vintage doos met hond of kat liggen die stof ligt te vergaren? Laat het me weten, ik neem ze graag van je over om ze een plaatsje te geven in mijn collectie!

Hieronder een (kleine) impressie van de collectie!

Scroll naar boven